11-річний сумчанин потрапив до фіналу “Караоке на майдані” та змагатиметься за автомобіль

11.01.2019

Вже цієї неділі, 13 січня, в програмі “Караоке на майдані” Ігор Кондратюк оголосить найкращого народного співака програми 2018 року, який традиційно (вже шостий рік поспіль!) отримає автомобіль від постійного смачного спонсора програми. Таким чином, призовий фонд програм «Караоке на майдані» вагоміший, ніж у праймових талант-шоу «Х-фактор» та «Голос країни»!!!

«Караоке на майдані» з незмінним ведучим Ігорем Кондратюком 17 січня відмітить 20-річний ювілей, і всі ці роки телегра щонеділі зранку збирає перед екранами мільйони українських родин. В цьому році за звання кращого народного виконавця змогли взяти участь тисячі учасників зі всіх куточків України не лише на зйомках в Києві, а й в Одесі, Запоріжжі, Покровську, Марганці та Обухові!

За старою традицією, суддями фіналу “Караоке на майдані”, на запрошення Ігоря Кондратюка, стануть не лише глядачі присутні на зйомках, а й поважне журі. Цього разу слідкувати за народним голосуванням та допомагати чесно обрати переможця будуть: Олександр Горбенко – продюсер відомого українського співака Олега Винника; Яна Прядко – продюсер та керівник компанії Master Management, яка працює із зірками “Євробачення”: Русланою, Олександром Рибаком та з іншими популярними артистами; відомий телеведучий та блогер – Анатолій Анатоліч. Для забезпечення чесності голосування у фіналі глядачі голосуватимуть не грошима, а спеціально надрукованими фішками. Тож жоден гаманець вболівальників не постраждав!

Зйомки фіналу року проходили у казковій атмосфері «Зимової країни» на ВДНГ, у столиці.

Нагадаємо, що 5 учасників фіналу року визначалися у попередніх іграх – півфіналах. У фінальній програмі фіналісти виконають по 2 пісні: перша – за жеребом, а друга –підготовлена учасником заздалегіть. Ось хто буде змагатись у Фіналі-2018. Переможець першого півфіналу – 22-річний Дмитро Тищенко з Херсона, який працює баристою. Максим Матющенко з Алчевська – переможець другого півфіналу і неодноразовий тріумфатор “Караоке”, а ще 28-річний юнак – співак у ресторані! Єдина дівчина учасниця цьогорічного фіналу – переможниця третього півфіналу та щаслива мама в декреті – 24-річна Анастасія Котвицька, Обухів. Переможець четвертого півфіналу – співак з Кам’янця-Подільського – 20-річний Сергій Гуменний. І наймолодший (!) фіналіст передачі – 11-річний школяр Павло Шокота з Сум, який не один рік вже вражає своїм співом всю школу та місто!

Усі виступи супроводжуватимуться яскравими номерами, а учасники влаштують справжнє свято на екранах!

Отже, вмикайте СТБ у неділю 13 січня о 11:10 та занурюйтеся в неповторну атмосферу свята та бадьорості разом з “Караоке на майдані” та Ігорем Кондратюком!

Master Management  

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: