Екс-начальник поліції Шостки повертається у Суми

11.01.2019

Офіційно підтвердилася інформація про призначення нового начальника поліції Шостки. 10 січня начальник ГУНП в Сумській області підписав наказ про призначення керівником Шосткинського відділу поліції Сергія Забозлаєва. До цього він працював начальником відділення поліції в Середина-Буді.

Офіційне представлення його колективу шосткинської поліції заплановане на понеділок, повідомила начальник відділу комунікацій ГУНП в Сумській області Ельвіра Біганова.

У свою чергу Валерій Строкач, який до цього був начальником Шосткинського відділу поліції повідомив, що повертається в Головне управління Національної поліції в Сумській області:

“Сьогодні знаковий для мене день. Прощаюсь, як керівник, зі своїм робочим колективом. Повертаюсь працювати в Головне управління Національної поліції в Сумській області.

За ці два неповних роки мого керівництва вдалось багато чого зробити для колективу, для поліпшення матеріально-технічної бази підрозділу. Було важко, але я відчував підтримку з боку керівництва міста та району, свого колективу, простих мешканців, вже рідної, Шостки. Я вдячний Вам за це.

Звичайно, попередження і розкриття злочинів, виявлення правопорушень було в пріоритеті моєї роботи за весь час перебування на посаді, проте, для мене, як керівника, на першому місці завжди стояли люди: їх турботи і побоювання. Я намагався приділити увагу кожному, будь-то співробітник чи звичайна людина, допомогти в міру своїх сил і можливостей.

Для мене було честю працювати в Шостці. Я вдячний всім за допомогу, порозуміння та підтримку”.

http://www.shostka-news.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: