Сумський конкурс з використання власних мобільних пристроїв у навчальному процесі став Всеукраїнським

11.01.2019

Інститут модернізації змісту освіти підтримав ініціативу Сумського державного університету та запропонував викладачам українських університетів взяти участь у Всеукраїнському конкурсі з використання власних мобільних пристроїв у навчальному процесі.

Конкурс базується на вивченні сучасних тенденцій впровадження технологій та розуміння трансформації освітнього простору, за основу взято досвід впровадження технологій BYOE (bring your own everything) та «Перевернуте навчання». Особливістю проведення конкурсу є необхідність підтвердження на практиці власних проектів, реальна співпраця студентів та викладачів. Метою конкурсу є використання у навчальному процесі сучасних «хмарних» та мобільних технологій, поширення практики залучення до навчального процесу власних мобільних пристроїв студентів і викладачів.

Перших переможців конкурсу визначили в СумДУ 12 вересня. На той момент у конкурсі взяли участь 22 викладачі, котрі подали на розгляд 16 проектів.

Оновлені етапи проведення Конкурсу: 1-2 етапи – до 16.04.2019 р.; 3 етап – до 18.05.2019 р. До 01.06.2019 р. конкурсна комісія відповідно до поданих заявок розгляне надані матеріали та прийме рішення про результати конкурсу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: