Після трагедії в Сумах у Конотопі взялися перевіряти ліфти

14.01.2019

У Конотопі зупинили два ліфти, розташовані в будинку по вулиці Свободи, 34. Як повідомляє прес-служба Конотопської міської ради, це зробили у зв’язку з закінченням терміну їхньої експлуатації та потребою у капітальному ремонті.

Даний будинок знаходиться у власності ОСББ, яке наразі не отримало дозвіл на експлуатацію ліфтів. За допомогою у вирішенні питання представники об’єднання співвласників звернулися до міської влади. Наразі ведеться пошук підрядної організації, яка не лише відремонтує підйомники в багатоповерхівці, а й зможе ввести їх в експлуатацію та взяти на обслуговування. На капітальний ремонт даних ліфтів з міського бюджету виділено близько 400 000 грн.

Секретар міської ради Тетяна Сизон дала доручення управлінню ЖКГ міської ради якнайшвидше заключити усі необхідні договори і розпочати ремонтні роботи.

«Прошу поставитися до цього питання дуже серйозно. Справність ліфтів у місті – то безпека наших мешканців. Не можна допустити, щоб чиясь недбалість призвела до нещасних випадків, один з яких, як ми знаємо, нещодавно мав місце в Сумах», – говорить посадовиця.

На сьогоднішній день у житловому фонді Конотопа нараховується 52 ліфти, обслуговуванням яких займається організація «Міськсумиліфт».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: