У Сумах на Прокоф’єва злодії “наколядували” автозапчастин

14.01.2019

Нещодавно в одному з будинків на вулиці Прокоф’єва патрульні виявили підозрілого громадянина, який знаходився біля відчинених вхідних дверей однієї із квартир. Після спілкування з’ясувалося, що чоловік тут не проживає, а просто прийшов у гості до знайомої. У цей час із квартири вийшла власниця, яка й підтвердила слова громадянина. Водночас чоловік та жінка знервовано себе поводили. Для того, щоби переконатися, що з жінкою все добре, вона запросила патрульних до свого помешкання.

Уже в приміщенні поліцейські виявили двох громадян, мешканців Сум, а поруч із ними комплектуючі до автомобілів. Пояснити належність даних речей чоловіки не змогли. Під час розмови з власницею квартири стало відомо, що всі автомобільні запчастини її знайомі принесли під ранок.

Як встановили поліцейські, зранку, на вулиці Прокоф’єва, невідомі здійснили крадіжку комплектуючих до авто. До того ж, протектор взуття  «гостей» був дуже схожим на той, що залишили правопорушники на місці події. Також, перевіривши сумчан за наявними базами даних, інспектори встановили, що один із них неодноразово притягувався до відповідальності за аналогічні правопорушення.

Для встановлення всіх обставин викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: