На Краснопільщині лютий молодик сокирою зарубав двох чоловіків

14.01.2019

Краснопільським відділом Охтирської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 38-річного чоловіка, який позбавив життя двох осіб та намагався вбити третього. Дії підозрюваного кваліфіковано за п. 1, п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох чоловіків, особою яка раніше вчинила умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15 , п. 13 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство) КК України.

Як повідомила прокурор Краснопільського відділу Охтирської місцевої прокуратури Олена Лисаченко, трагедія сталась 11 січня 2019 року в с. Славгород Краснопільського району. Підозрюваний прийшов у гості до свого 42-річного знайомого, у якого також перебували двоє його друзів. Протягом дня компанія вживала спиртні напої. Під час застілля присутні почали дорікати підозрюваному тим, що він до цього скоїв тяжкий злочин, а саме умисне вбивство, за яке 10 років відсидів за ґратами.

Це неабияк розлютило молодика, він схопив сокиру і почав наносити удари свої кривдникам. Господар будинку та його 53-річняий знайомий від отриманих травм померли на місці події. Третій 48-річний чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Після скоєння злочину підозрюваний продовжив вживати спиртні напої. У цей час у будинок зайшов сусід, побачив жахливе видовище, і відразу викликав правоохоронців та медиків. Співробітники поліції затримали зловмисника. На даний час вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Затриманому загрожує довічне позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: