Глухівчани потерпають від собачих “весіль”

14.01.2019

Проблеми з безпритульними собаками у Глухові ростуть швидше, ніж бурульки у відлигу. На зграї псів різних порід і розмірів у різних мікрорайонах жаліються люди чи не кожного дня. На публікації місцевої преси влада ніколи не реагує, а от на відео місцевого активіста у соцмережі, де агресивно налаштовані собаки з’ясовували між собою відносини прямо на пішохідному тротуарі, секретар міської ради Олена Демішева залишила на своїй сторінці коментар:

«…Для Паші Панкова вже вкотре доступною для нього мовою пояснюю: це називається «тічка» у собак: це коли серед собак є дівчинка, у якої йдуть фізіологічні процеси, під час яких на неї ідуть багато собак і утворюється зграя. Що робити? Телефонувати в управління ЖКГ (у Паші є навіть мобільний номер телефону) і казати, де є зараз тічка. Щоб управління ЖКГ змогло викликати ветеринара, впіймати «пахучу» дівчинку і її потім стерилізувати. Якщо собаки не в зграї, вони менш небезпечні. Любіть тварин…».

Павло Панков тільки посміявся із приводу того, що посадовиця звернулася до нього в соцмережі:

“Впевнений, що у цьому дописі Олена Демішева згадала мене просто для того, щоб якось зачепити, бо я частенько виставляю у соцмережах фото чи відео, які ілюструють проблеми собачих зграй. Ніяких телефонів вона мені ніколи не давала, якби я знав, я б сам давно виклав би номер. Натомість нагадую глухівчанам про її і мера публічні обіцянки за 2015 рік, що в місті от-от буде притулок. Але роки минають, а притулку немає, і тепер виявляється, що винувата тут людська байдужіть, а не їх бездіяльність”.

https://nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: