У Сумах субсидії надаються із запізненням

14.01.2019

У Сумах житлова субсидія надається із порушенням термінів її призначення. Про це у понеділок, 14 січня, під час апаратної наради в Сумській облдержадміністрації повідомив директор обласного департаменту соціального захисту населення Михайло Дубровський.

«На сьогодні мешканцям міста Суми субсидія надається з порушенням термінів, із запізненням. На телефон «гарячої лінії» департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації надходять численні звернення громадян щодо відсутності призначення житлової субсидії відповідно до рішення комісії з жовтня та листопада 2018 року. Є також скарги щодо безпідставних відмов у призначенні житлових субсидій», – зазначив посадовець.

Окрім того Дубровський звернув увагу на те, що спеціалісти департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради не належним чином надають роз’яснення громадянам щодо сплати обов’язкового відсотку комунального платежу та нераціонально організовують прийом мешканців обласного центру, що призводить до великих черг.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: