У Сумах горе-самогубця із-під потяга діставали патрульні

15.01.2019

14 січня, близько 17 години 30 хвилин, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що щойно, поблизу вулиці Чехова, приміський потяг збив людину. Зі слів заявниці, громадянин нібито живий, однак потребує допомоги.

Найближчі екіпажі патрульної поліції швидко вирушили на місце події. Водій потяга пояснив, що побачив чоловіка, котрий стояв на колії, після чого застосував екстрене гальмування. Внаслідок цих дій чоловік опинився затиснутим під потягом та, на щастя, залишився живим.

«Чоловіка затиснуло так, що будь-який рух потяга в той чи інший напрям міг трагічно для нього закінчитися. Сам він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тож не міг ні допомогти нам витягнути його, ні щось повідомити, лише говорив, що йому боляче. У цей момент я зрозумів, що ми можемо витягти його лише коли почистимо сніг з-під потяга», — розповідає заступник командира 1-ї роти УПП в Сумській області Юрій Боярко.

Інспектори знайшли лопату та почали розчищати сніг для того, щоби дістати громадянина. Згодом чоловіка вдалося врятувати.

«Даним громадянином виявився 42-річний сумчанин. З його слів, він вжив чималу кількість алкоголю, після чого вирішив покінчити життя самогубством», — говорить поліцейський 1-ї роти УПП в Сумській області Іван Бурим.

У лікарні в чоловіка зафіксували політравму, забій тазу, забій м’яких тканин лівого стегна та закриту травму грудної клітки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: