У Сумах світлофор біля “МакДональдсу” – під питанням

15.01.2019

Сьогодні, 15 січня, під час засідання виконавчого комітету, було розглянуто питання щодо встановлення світлофорного об’єкту для пішоходів біля “McDonald’s”.

Таку пропозицію опублікував сумчанин Віталій Дейниченко у своїй петиції «Встановлення світлофорного об’єкту для пішоходів біля МакДональдз» розміщену на порталі «Єдина система місцевих петицій» .

Виконавчий комітет Сумської міської ради не підтримав рішення щодо підтримання петиції.

За словами начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталія Шилова, відстань між двома світлофорами повининна бути не менше ніж 250 метрів.

“Встановлення світлофору було б можливе, якби не незаконно встановлені тимчасові споруди поблизу універмагу “Київ”. У цьому випадку повністю з усіх сторін перехрестя можна було б забезпечити світлофорними об’єктами і встановити пішоходний перехід, замінивши проблемний перехід біля “McDonald’s”, проте споруди не дають такої можливості для вжиття цих заходів”, – зазначив Максим Галицький, заступник міського голови.

Зазначимо, на сайті електронних петицій зареєстроване звернення «Прибрати світлофори між вулицею Іллінська 1 та зупинкою МакДональдз, замість чого зробити пішохідний перехід».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: