На Сумщині прикрили підпільну самогонну точку

15.01.2019

У поле зору дільничних потрапила 61-річна пенсіонерка з Путивльського району, на яку поскаржились її односельці та вказали, що вона виготовляє та збуває самогон. Це вирішили перевірити поліцейські: коли навідались до неї додому, знайшли понад 40 літрів закваски та пристрій для виготовлення саморобної горілки.

«Самогонний апарат правоохоронці вилучили, а знайдену брагу знищили, – коментує Оксана Федченко, начальник Путивльського відділення поліції. – Що ж до їх власниці, жінка стверджує, що самогон виготовляла для власних потреб, а не на продаж. Наразі ця інформація перевіряється».

Згідно з чинним законодавством порушниці загрожує адміністративна відповідальність за ст. 176 КУпАП (Виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, виготовлення або зберігання без мети збуту апаратів для їх вироблення ) і сплата штрафу. Правоохоронці ж попереджають громадян, про неприпустимість правопорушень, пов’язаних з незаконним виготовленням, продажем або придбанням контрафактних спиртних напоїв, а також звертаються до небайдужих громадян з проханням повідомляти поліції про всі відомі так звані «самогонні точки» та їх власників.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: