На Сумщині п’яний онук убив бабусю

16.01.2019

Подія сталася в с. Студенок Глухівського району. Перебуваючи на своїй дільниці, поліцейський завітав додому до 61-річної жінки, яку кілька днів ніхто не бачив. Коли увійшов до її будинку, виявив господарку мертвою.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Судмедексперти констатували, що жінка померла приблизно два дні тому. Причиною її передчасної смерті стали набряк і стиснення головного мозку та інші внутрішньочерепні травми. Стало зрозуміло, що жінка загинула насильницькою смертю.

«Під час оперативно-розшукових заходів в поле зору поліції потрапив 21-річний онук загиблої, – коментує Олексій Борковець, начальник Глухівського відділу поліції. – Хлопець останнім часом зловживає спиртними напоями, іноді бував в гостях у родички та, зі слів сусідів, неодноразово з нею сварився. Коли його розшукали та допитали, він зізнався у скоєному».

Того дня хлопець також пиячив з однолітками, потім вирішив навідатись до бабусі. Між ними виникла сварка. «Підігрітий» алкоголем, не контролюючи своїх дій, він наніс їй кілька ударів ногою по голові та в груди. А коли вона впала, просто переклав її на диван і пішов геть. Що ж стало причиною такої поведінки, не пам’ятає, бо був п’яним.

Наразі юнак затриманий. У відношенні нього слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого», яке передбачає покарання до десяти років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: