Сумчани пропонують покращити двори та під’їзди шляхом міського конкурсу

16.01.2019

Конкурс на найкращі двір, будинок і під’їзд має стимулюватим громадськість до виконання робіт із поліпшення благоустрою територій багатоквартирних будинків. У цьому впевнений автор електронної петиції Ярослав Кириченко.

Орфографію автора зберігаємо:

“Хочу організувать за допомогою міської влади м. Суми конкурс. Про конкурс можна прочитати на сайте (не спам): http://rivne.media/news/u-rivnomu-oberut-naykrashchi-dvir-budinok-i-pidizd.

У Рівному (а чому б не започаткувати в Сумах также) триває щорічний міський конкурс «Мій двір, моя вулиця, мій під’їзд», який проводитиметься до 10 серпня 2018 року. Його мета – стимулювати громадськість до виконання робіт із поліпшення благоустрою територій багатоквартирних будинків, забезпечення чистоти і порядку в місті Рівному, покращення естетичного стану та збереження прибудинкових територій, підвищення рівня громадської активності в місті. Конкурс проводиться за трьома категоріями: «Двір зразкового утримання», «Кращий багатоквартирний будинок» та «Кращий під’їзд».

Лічно у меня (а я старший під’їзду) під’їзд образцовий. Ми зробили бібліотеку, свет по датчикам руху і светодіодні лампочки, нові почтові ящики, картини, ікона, ОГНЕТУШИТЕЛЬ, камери відеоспостереження, і много чого ще . Осбб нам тільки освежило краску і поченили аварійний козерьок і установили 1 лампочку со звуковим датчиком. А во всьом доме поченили кришу та отливи нові. Давайте виберем лутших із лутших в Сумах. А також покажем всему міру що В Сумах тоже могут якщо захотят. У нашего города є много положительних мест і черт. Ми моглиб і образцом для подражанія стать.

А паралельно ми зробим просто приятно людям того дома де будут висіти нагороди от депутатів Сум за перемогу в данном конкурсе.

Давайте наградім достоних, щоб остальние стремились к кращему”.

Дата початку збору підписів: 16 січня 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 16 січня петицію підписали 2 особи з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: