Потерпіла відмовилася від претензій до заммера Сум

17.01.2019

Сьогодні, 17 січня, у ході судового розгляду кримінального провадження за обвинуваченням першого заступника мера Сум Володимира Войтенка одна з потерпілих, Аліна Басова, відмовилася від претензій і попросила залишити її цивільний позов у рамках справи без розгляду.

За її словами, на той час порушення законодавства полягало у підписанні Володимиром Войтенком протоколу і врученого їй витягу про її звільнення. Звільнення обґрунтовувалося у зв’язку з рішенням Сумської міськради про структурні зміни. До 6 травня 2016 року вона займала посаду в Департаменті містобудування та земельних відносин. На час звільнення її проінформували про вакантні посади в Департаменті забезпечення ресурсних платежів та запропонували зайняти посаду в новоствореному структурному органі.

Як зазначила потерпіла, на пропозицію не погодилася, бо її не зрозуміла. Зараз займає посаду головного спеціаліста у Департаменті комунікацій та інформаційної політики та претензій до Володимира Войтенка не має. Свій позов обґрунтувати не може. Наступне засідання відбудеться 31 січня о 9:15.

Нагадаємо, окрім порушення законодавства про працю Володимира Войтенка судять за «кнопкодавство» – голосування чужою карткою на сесії Сумської міськради. У цій справі судове засідання призначили на 9:30 21 січня.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: