На Сумщині чоловік зарізав свою дружину

17.01.2019

Великописарівським відділом Охтирської місцевої прокуратури 15 січня 2019 року повідомлено про підозру 59 річного чоловіка, який позбавив життя власну дружину. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

У ході досудового розслідування, проведеного співробітниками поліції, встановлено, що 14 січня 2019 року близько 11 години підозрюваний спільно зі своєю дружиною перебували вдома у власному господарстві та вживали спиртне. Після випитого між подружжям розпочалась словесна сварка, у ході якої чоловік схопив зі столу кухонний ніж та наніс один удар в область шиї потерпілої. Жінка отримала колото-різане проникаюче поранення шиї зліва. Від отриманого поранення вона померла на місці.

Як повідомив начальник Великописарівського відділу Охтирської місцевої прокуратури Олексій Скоромний, на даний час за клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права на заставу. За скоєне затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: