Юрій Бойко подав документи в ЦВК на реєстрацію кандидатом в президенти

17.01.2019

Засновник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ, народний депутат України Юрій Бойко подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації його кандидатом на виборах президента України.

Після подачі документів, відповідаючи на питання журналістів, Юрій Бойко заявив, що головним для нього є повернути мир в країну, захистити простих людей від свавілля нинішнього режиму і зупинити соціальну катастрофу.

«За п’ять років Україна перетворилася в одну з найбідніших європейських країн. Ми втратили території, людей, економічний і промисловий потенціал. Бездіяльність згубна для України. Ми можемо втратити країну. Я усвідомлюю весь ступінь відповідальності й готовий боротися за краще майбутнє для України. Люди хочуть миру, нормального життя, гідних зарплат і пенсій. Цей режим розділяє країну, а ми її збираємо і об’єднуємо», – сказав Юрій Бойко.

Політик підкреслив, що багато громадських організацій і представники політичних сил підтримали його кандидатуру в якості кандидата в президенти і що у нього є команда професійних управлінців, які знають, як вивести Україну з кризи.

«Зі мною ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ і величезна кількість громадських організацій – чорнобильці, ветерани, пенсіонери та багато інших – які надали мені свою підтримку», – зазначив Юрій Бойко.

Відповідаючи на питання, чому він йде на вибори самовисуванцем, кандидат в президенти сказав, що подібний крок був зроблений з метою уникнути будь-яких можливих провокацій режиму щодо опозиції.

«Влада розуміє, що ми представляємо серйозну силу, і боїться нас, вона разом з нашими конкурентами використовує всі свої ресурси, щоб перешкодити нам брати участь у виборах. Але ми не боїмося цього. Форма висунення не має значення. Я впевнений у нашій спільній перемозі. Ми повернемо людям гідне життя, а Україну – на шлях миру і розвитку», – підкреслив Ю.Бойко.

У ЦВК разом з кандидатом прийшли народні депутати, представники громадських організацій та активісти.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: