У Сумах горе-водій тікав від патрульних

18.01.2019

17 січня, близько 12-ї години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про керманича Daewoo Lanos, який на вулиці 20 років Перемоги здійснював рух по смузі зустрічного руху. Заявник повідомив, що на своєму авто рухається за легковиком, який швидко направляється в напрямку вулиці Прокоф’єва.

Охоронці порядку отримали прикмети даного авто та поїхали в напрямку даної вулиці. За лічені хвилини легковик доїхав до вулиці Сумсько-Київських дивізій, де водій намагався сховатися у дворовій території, однак, навіть, із першого разу не зміг здійснити безпечний поворот.

Патрульні поліцейські заблокували авто та затримали водія. Він мав явні ознаки сильного алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків він відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

На 35-річного сумчанина інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння, особою, яка керує авто з ознаками сп’яніння) КУпАП та ч.2 ст. 122 (порушення правил розташування транспортних засобів на проїзній частині) КУпАП.

Водія відсторонили від керування, автомобіль евакуювали на спеціальний майданчик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: