Немовля, яке патрульні врятували від переохолодження, – у лікарні

18.01.2019

Однорічна дитина, яку завдяки сусідам і патрульним 16 січня доставили до міської дитячої лікарні із діагнозом переохолодження, наразі перебуває там із мамою. Малюка карета швидкої привезла у середу, 16 січня.

«У наш заклад був доставлений пацієнт, якому на приймальному відділенні був встановлений діагноз – переохолодження. На даний час стан пацієнта стабільний, але дитина перебуває під наглядом медпрацівників», – розповіла заступниця головного лікаря сумської міської дитячої лікарні Вікторія Бугаєнко.

Говорити із журналістами у лікарні сьогодні жінка відмовилась. За словами речниці Нацполіції Сумщини Ельвіри Біганової, із родиною працюють  фахівці:

«Даним питанням наразі займаються працівники сумського міського відділу поліції – це ювенальна превенція. Дитина наразі знаходиться в лікарні. З батьками наразі працюють правоохоронці. Вирішується питання про притягнення їх до кримінальної відповідальності за статтею 166 ККУ – це злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Санкція цієї статті – покарання у вигляді обмеження волі – на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк».

Як сказала начальник служби у справах дітей Сумської міської ради Валерія Подопригора, до них інформацію з приводу цієї родини поки не передавали.

https://tv.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: