У Сумах інспектора колонії затримали з пакунком наркотиків, телефонів і віскі

18.01.2019

17 січня 2019 року в державній установі «Сумська виправна колонія (№116) було попереджено спробу доставки заборонених предметів до зони, що охороняється.

Так, в ході проведення режимно-оперативних заходів, співробітниками оперативного відділу колонії, спільно із працівниками УСР Національної поліції в Сумській області, було затримано інспектора відділу нагляду і безпеки установи лейтенанта внутрішньої служби С., який при собі мав поліетиленовий пакунок білого кольору з невідомим вмістом.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Сумського ВП ГУНП в Сумській області. Під час догляду вмісту пакунку встановлено, що усередині знаходились 4 поліетиленові пакети на застібці, з яких 2 – з кристалоподібною речовиною білого кольору та 2 – з порошкоподібною речовиною білого кольору, 5 мобільних телефонів, 3 зарядні пристрої до мобільних телефонів, 4 колоди гральних карт, смарт-годинник, а також пляшка віскі ємністю 0,5 л.

Даного співробітника установи було доставлено до Сумського ВП ГУНП в Сумській області та складено відповідні матеріали для прийняття рішення згідно з вимогами чинного законодавства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: