У Сумах залишили під вартою жінку, яка погрожувала зарізати дитину

19.01.2019

17 січня колегія суддів кримінальної палати Сумського апеляційного суду продовжила жінці строк дії запобіжного заходу. За рішенням суду апеляційної інстанції, особа на час розгляду апеляційної скарги сторони обвинувачення перебуватиме в Слідчому ізоляторі.

У травні минулого року обвинувачена взяла в заручники дитину своєї знайомої. Вона зайшла до квартири потерпілої та, побачивши, що дитина вдома сама, зачинила двері з середини. Жінка посадила малолітнього хлопчика біля відкритого вікна на стілець і, утримуючи його обома руками, почала вимагати у його матері повернути їй власну дочку, яку напередодні забрали в дитячий будинок. Обвинувачена тримала в руці ніж і загрожувала нанести дитині тілесні ушкодження.

Жінку визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ст. 147 ч. 2 КК України (Захоплення та тримання в заручниках неповнолітньої особи) та призначено покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі. З таким рішенням суду першої інстанції не погодилася сторона обвинувачення. Прокуратура подала апеляційну скаргу, в які просить скасувати рішення Зарічного районного суду м. Суми та призначити суворіше покарання, а саме 7 років позбавлення волі.

Справу розглядатиме колегія суддів у складі: Олійник В.Б., Філонова Ю.О., Рунов В.Ю. Єдиний унікальний номер справи: 591/3773/18

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: