На перехресті в Сумах сталася ДТП

21.01.2019

Що буде, якщо проїхати на жовтий або червоний або не пропустити пішохода на переході? Багато водіїв думають, що обійдеться: мовляв, автівок на перехресті немає, а пішохід почекає. Але іноді ці хитрощі обертаються аваріями.

Так сталося і ввечері 18 січня на перехресті вул. Троїцької, Леваневського і Харитоненка. Сумський журналіст, очевидець події, переходив по світлофору вул. Троїцьку (із Харитоненка на Леваневського). У цей момент для автівок, що їдуть із боку собору, горіло червоне світло. Одна машина (марку запам’ятати не вдалося) спробувала проскочити, але пропустила пішохода – для нього горів зелений. Перейшовши дорогу, той обернувся і помітив, що водій знову намагався повернути на вул. Харитоненка. Однак йому це не вдалося, оскільки автівки вже їхали через перехрестя щільним потоком. Водій пригальмував – і в цей момент позаду в нього в’їхав білий ВАЗ-2104, який їхав слідом.

За попередньою інформацією, постраждалих немає. Але автівки отримали незначні механічні пошкодження; тому водіям, мабуть, доведеться заплатити за спокусу до порушень ремонтом.

vsisumy.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: