Бібліотека на Сумщині пропонує сервіс няні

21.01.2019

У стінах глухівської дитячої районної бібліотеки відкрився куточок для дозвілля малечі, який має назву «Бібліоняня». Новий сервіс вирішить актуальну проблему матусь, які, наприклад, приїхали у Глухів з села у справах, а дитину дівати нікуди. Чи мама мусить постояти у черзі у банку, а дитині це нецікаво. Тепер своє чадо можна залишити у затишній дитячій бібліотеці – за нею придивиться бібліотекар та надасть можливість самій обрати своє дозвілля: чи книгу почитати, чи мультфільм подивитись, чи погратися в ігри.

– У Глухові бракує дитячих ігрових кімнат, мультзалів, творчих майстерень, які можуть безкоштовно відвідувати діти, а батьки без боязні залишати їх на одну-дві годин. «Бібліоняня» дає можливість маленьким читачам, відвідавши бібліотеку, відчувати себе тут у безпеці, навчатись читати, творити і просто спілкуватись один з одним, – говорить заступник директора бібліотеки Тетяна Маслова.

Цей корисний проект – власна ініціатива бібліотекарів. Робили все самостійно та за власний кошт. Матусі сюди можуть приводити дітей, яким більше трьох років. З ними буде працювати один із бібліотекарів. Цей новий сервіс абсолютно безкоштовний.

https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: