Син побив рідну матір… іконою

21.01.2019

У Роменському районі в селі Олексіївка син напав на матір з кулаками та іконою. Як пояснив потім поліцейським, йому привиділося, що в жінку вселився злий дух, тож хотів його вбити. Жінка ж намагалася «вигнати бісів» зі своєї дитини та читала в той час молитви.

Рідній неньці молодик повибивав зуби та залишив розсічення на голові. До поліції зателефонувала донька потерпілої.

Після приїзду правоохоронців і матір, і сина було шпиталізовано до медичних закладів: першу – до Роменської ЦРЛ, другого – до Роменської спеціалізованої лікарні.

Поліцейські розповіли, що 35-річний чоловік багато років уживає наркотичні засоби, тому з відповідним діагнозом перебуває на обліку в нарколога. Нападник перебуває на спеціальній метадоновій програмі та відповідно протягом тижня не приймав наркотичних засобів. Через стан метадонової «ломки» в нього з’явилися галюцинації.

У поліції дії молодика кваліфікували як умисне спричинення тілесних ушкоджень та відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: