Працівник Сумської ОДА, який кидався на лікарку, тепер накинувся на продавчиню

21.01.2019

Як ми повідомляли більше року тому, співробітник Сумської облдержадміністрації Олександр Коваль побив лікаря Сумської міської лікарні №5. Сьогодні, 21 січня, очевидці зафіксували, як цей же чоловік у магазині побутової хімії “Пані” дуже голосно кричав на продавчиню, ображав її та нецензурно висловлювався. Про цей факт написала у Фейсбуці Альона Ніколаєнко.

“Сегодня примерно в 9:30 в магазин “Пани” зашёл мужчина и после расчёта картой заявил, что карту ему надо давать в руки, а не ложить на монетницу. Вслед он перешёл на ты, начал выражаться матом и угрожать. Ещё было много оскорбительных слов и не цензурной брани! И после всего он представился помощником губернатора Сумской ОДА. Как оказалось (Александр Коваль) он уже был уличен в избиении врача больницы №5. Он продолжает грубить и оскорблять женщин, демонстрируя свое должностное положение!!!”, – написала дівчина.

Сумчани обурені поведінкою чоловіка і висловлюють у коментарях думку, що людина ображена з дитинства та має купу комплексів, тому так себе і поводить.

Нагадаємо, голова Сумської ОДА Микола Клочко звільнив чоловіка із займаної посади, проте суд його поновив.

sumypost.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: