У Конотопі випустили благодійний календар з дітьми та військовими 58-ї ОМПБр

22.01.2019

На сторінці міжнародного благодійного фонду «Крила Надії» презентували календар на 2019 рік. На ньому зображені військові 58-ї окремої мотопіхотної бригади разом з вихованцями фонду «Серця любові», які мають інвалідність.

Як розповіла керівник МБФ «Крила Надії» Валерія Рошкован, таким чином вирішили привернути увагу до того, що допомога армії та дітям з інвалідністю — дві рівнозначно важливі справи.

За словами організаторів, основною метою проекту було організувати зустрічі військових, чиєю важкою роботою є захист країни і її громадян, з дітьми, які найбільше потребують захисту.

“Протягом року ми знімали моменти зустрічей сильних, мужніх і безстрашних воїнів української армії з чудовими й безпосередніми дітьми, які особливо потребують турботи, уваги й захисту”, – говорять у фонді.

У проекті взяли участь 17 сімей, в яких діти мають різні форми інвалідності. Долучились солдати і офіцери 58-ї окремої мотопіхотної бригади. Допоміг з організацією і взяв безпосередню участь у проекті військовий комісар Конотопського ОМВК підполковник Роман Радіоненко.

Валерія Рошкован каже, що під час зустрічей військові не лише фотографувались, а ще і з радістю спілкувались та грали з дітьми. Малеча жваво реагувала на таку увагу військових і була у захваті.

Благодійний календар випустили тиражем у 100 екземплярів. Частину передали військовим та родинам діток, які взяли участь у проекті, решту залишили у благодійних фондах, щоб презентувати людям та потенційним партнерам. У майбутньому планують зробити онлайн-аукціон, для якого виділять 10-15 календарів.

https://konotop.city/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: