Сумчанка попередила родичів про своє самогубство електронною поштою

22.01.2019

Учора до служби «102» надійшов телефонний дзвінок з проханням про допомогу. Заявник розповів: його родичка, 50-річна жителька обласного центру, надіслала їм на електронну скриньку повідомлення про те, що має намір скоїти самогубство. На телефонні дзвінки не відповідає, і що з нею – невідомо. Сам же він перевірити, що з нею, не може, оскільки наразі знаходиться в іншому місті держави.

За вказаною адресою виїхали працівники поліції міста Суми. Вони опитали сусідів жінки і дізналися, що її три дні ніхто не бачив.

«Зваживши всі обставини, наші співробітники прийняли рішення зламати двері, – коментує ситуацію Павло Карабута, начальник Сумського відділу поліції. – Як з‘ясувалось, така рішучість врятувала жінці життя. Коли працівники поліцій увійшли до квартири, вони застали ще її живою. Громадянка лежала на підлозі без свідомості. За всіма ознаками, вона вжила надмірну кількість медичних препаратів. Біля вікна була приготована мотузка із зашморгом».

Викликана бригада невідкладної допомоги доставила сумчанку до реанімації, нині вона перебуває під наглядом лікарів. А працівники поліції перевіряють причини та обставини, які змусили жінку до такого кроку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: