На Сумщині молода мама здійснила “елітний” грабіж у супермаркеті

22.01.2019

До правоохоронців за допомогою звернувся керуючий одного з роменських магазинів. Він повідомив, що з полиць у торгівельній залі невідома жінка зняла дві пляшки елітних напоїв та деякі продукти харчування: ковбаса, пакет з м‘ясом та солодощі, і винесла їх поза касою. За попередніми підрахунками збиток, завданий торгівельній мережі, склав 1220 гривень. Заявник просив розшукати злодійку і надав у розпорядження правоохоронців записи камер відеоспостереження, зроблені в торгівельній залі.

Дільничний офіцер Роменського відділу поліції під час їх перегляду відразу упізнав зловмисницю – жінка була добре йому відомою, оскільки неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за більш тяжкі злочини. Він розшукав та опитав 24-річну роменчанку. Вона зізналася у вчиненні крадіжки, пояснивши, що за рахунок викрадених алкогольних напоїв та продуктів харчування мала намір відзначити свято. 

Більше того, молодиця, у котрої на утриманні двоє малолітніх дітей, добре розуміла, що за такий вчинок їй загрожуватиме не тільки кримінальна відповідальність, а й можливе позбавлення батьківських прав. 

За фактом крадіжки в поліції розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодій жінці вже оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Тепер її подальшу долю на найближчі кілька років вирішить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: