У Глухові ділили землю для АТОвців шляхом жеребкування

22.01.2019

21 січня у Глухівській міськраді відбувся розподіл шляхом публічного жеребкування земельних ділянок для будівництва й обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд згідно сформованого реєстру учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та зареєстровані в місті Глухові.

Дану процедуру вже вкотре було проведено на підставі рішення Глухівської міської ради № 951 «Про забезпечення учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції земельними ділянками» від 29.07.2015 року (зі змінами та доповненнями).

На жеребкування було виставлено 19 земельних ділянок. У ньому взяли участь 19 учасників АТО, які були внесені до реєстру станом на 21.01.2019 року включно. У залі були присутні члени комісії по розподілу земельних ділянок, учасники бойових дій – учасники АТО, представники ЗМІ. Жеребкування здійснював заступник голови ради ветеранів та учасників антитерористичної операції при Глухівській міській раді та її виконавчому комітеті Насоненко Олександр Віктрович.

Наступний розподіл земельних ділянок стане можливим після затвердження дозволу на розробку детального плану території на найближчому засіданні сесії міської ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: