На Сумщині весільний подарунок призвів до криміналу

23.01.2019

До поліції із заявою про крадіжку звернулася 56-річна жителька Шостки. Вона розповіла: приїхавши відвідати свій дачний будиночок, виявила зірваний із дверей замок, а з приміщення пропали стіл та кухонний м‘який куточок.

За словами жінки, дачею вона користується тільки в весняно-літній період, а в холодну пору приїздить періодично, аби тільки наглянути, щоб було все в порядку. «Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, співробітники кримінальної поліції встановили особу зловмисника, – розповідає Олексій Борковець, т. в. о начальника Глухівського відділу поліції. – Чоловіку 26 років, він місцевий, і проживає неподалік дачі заявниці. Добре знаючи, що будинок нежилий, він вчинив крадіжку меблів, які згодом подарував рідному братові на заплановане весілля».

Наразі правоохоронці вже знайшли та вилучили поцуплені речі, які після необхідних слідчих дій будуть повернуті власниці. Дії молодого чоловіка слідчі кваліфікували як крадіжку і відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 ККУ. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: