На Сумщині водій на дорозі загубив задні колеса

25.01.2019

Вночі, 24 січня, на дорожній станції патрульної поліції в селі Климентове, що на автодорозі Н-12 «Суми-Полтава», до інспекторів звернувся громадянин, який повідомив, що поблизу Охтирки посеред дороги стоїть автомобіль в якого відсутні задні ліві колеса.

Аби перевірити дану інформацію, на місце вирушив екіпаж патрульних. Вартові порядку дійсно виявили транспортний засіб Газель. Керманич пояснив, що в один момент почув грюкіт та побачив, що в нього відпали два колеса, які були на одній осі. Однак це не все, адже він не мав необхідних інструментів для проведення ремонту, та й саме розташування авто могло створити небезпеку на проїжджій частині.

Понад годину інспектори регулювали дорожній рух та разом із небайдужими водіями, які зупинилися, надавали допомогу чоловікові. Відремонтувавши автівку, керманич висловив подяку поліцейським та громадянам. У свою чергу вартові порядку закликали його бути уважним на дорозі та по прибуттю додому вчергове перевірити технічний стан свого транспортного засобу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: