Сумчанин на сайті знайомств шукав жертв для пограбування

25.01.2019

До Роменського відділу поліції звернулася 38-річна жителька райцентру.

Жінка розповіла: мріючи влаштувати сімейне життя, вона часто переглядала відповідні оголошення на сайті знайомств. І таким чином познайомилася з одиноким чоловіком, котрий після кількох зустрічей запропонував спільне проживання. Пара навіть винайняла для цього квартиру. Однак уже наступного ранку після переїзду вона виявила, що коханий зник, а разом із ним – усі її цінності: мобільний телефон, банківські картки та гроші.

«Справа ускладнювалась тим, що жінка не знала чітко установчих даних свого співмешканця, – коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – Достеменно було відомо тільки те, що він житель обласного центру. Однак навіть такий мінімальний об‘єм інформації не завадив нашим оперативникам вирахувати і знайти зловмисника. Це 33-річний сумчанин, раніше судимий за вчинення крадіжок. Окрім викрадення телефону та готівки у заявниці, він ще й зняв з її рахунків близько 5000 гривень, оскільки запам‘ятав випадково побачений пін-код до її банківської картки».

Наразі за даним фактам відносно зловмисника відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне останньому загрожує чергове покарання – до 3 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: