У сумській мерії відреагували на скарги про температурний режим у житлових будинках

28.01.2019

Сьогодні, 28 січня, на апаратній нараді в Сумській міськраді начальник відділу «Служба 15-80» Валерій Марюхна повідомила про те, що минулого тижня були скарги на температурний режим від мешканців Хіммістечка.

«Від мешканців Хіммістечка надійшли дзвінки щодо аварійної ситуації – пориву. Аби вирішити ситуацію, створили комісію з представників департаменту інфраструктури міста, обслуговуючих та теплових організацій. Комісія виїхала на місце, обстежила будинки, а аварійна служба виконала налагоджувальні роботи й температурний режим був відновлений, – сказав Валерій Марюхна. – Вчора ввечері виник порив труби у підвалі у будинку по вул. Петропавлівська, 60. Аварійна служба обслуговуючої організації приступає до усунення пориву».

У свою чергу керівники теплопостачальних підприємств міста поінформували, що всі споживачі з опаленням. Температурні й гідравлічні режими витримуються.

Крім того, заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія Покутня доповіла, що минулого тижня у департаменті інфраструктури міста провели нараду з представниками обслуговуючих організацій, відділом «Служба 15-80», під час якої опрацювали та сформували перелік будинків, по яких надійшло найбільше скарг від містян. Ці будинки обстежені і комісійно прийнято рішення, що вони потребують капітального ремонту мереж опалення та мереж гарячого водопостачання разом із заміною водопідігрівачів. Всі ці списки надані департаменту інфраструктури міста для включення до відповідного титульного списку.

«Кількість скарг від містян каже, що потрібно перевірити наші обслуговуючі організації на якість надання всіх послуг, які вони надають. Тож дайте мені пропозиції щодо здійснення даної перевірки, аби ми у разі необхідності допомогли їм та виокремили ті моменти в роботі, на які потрібно звернути особливу увагу», – сказав мер Олександр Лисенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: