На Сумщині поліція виявила 124 наркозлочини

28.01.2019

З початку року поліція Сумщини виявила сто двадцять чотири злочини, пов’язані з наркотиками. Лише за минулі вихідні правоохоронці регіону виявили одинадцять фактів зберігання дурман-зілля, і вилучили з обігу марихуану та амфетамін.

У місті Буринь, в ході санкціонованого обшуку в домоволодінні 42-річного місцевого жителя, працівники поліції виявили і вилучили п’ять грамів марихуани та саморобний пристрій для її вживання.

У смт Зноб-Новгородське Середина-Будського району в ході поверхневої перевірки 45-річного місцевого жителя, працівники поліції виявили і вилучили 20 грамів марихуани.

Ще по десять грамів марихуани вилучили працівники Сумського відділу та Великописарівського відділення поліції у 54-річного та 41-річного чоловіків під час проведення у них поверхневого огляду.

Під час проведення обшуку вдома у 64-річної жительки села Межиріч Лебединського району, правоохоронці вилучили 15 грамів марихуани.

По вулиці Незалежності в Недригайлові працівники поліції зупинили чоловіка, що здався їм підозрілим та в ході проведення поверхневого огляду виявили у нього пакуночок в якому знаходилося шість грамів марихуани.

Ще п’ятнадцять грамів марихуани і пристрій для її вживання виявили та вилучили поліцейські у 34-річного жителя смт Краснопілля. А у 37-річного жителя міста Конотоп правоохоронці вилучили пів грама білого порошку, зовні дуже схожого на амфетамін. Виявлена речовина направлена на експертизу.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, зловмисникам, згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: