У Сумах п’яний чоловік перевірив патрульних на оперативність

30.01.2019

На лінію 102 зателефонував 31-річний громадянин, котрий повідомив, що поблизу ринку, на Курському проспекті, двоє невідомих б’ють жінку.

На місце події одразу направився екіпаж патрульної поліції. Прибувши за адресою, про яку йшлося у повідомленні, поліцейські виявили громадянина, котрий мав ознаки сп’яніння. Він повідомив патрульним, що спеціально зробив завідомо неправдивий виклик до поліції, щоби подивитися на їхнє реагування.

Інспектори перевірили даного чоловіка за наявними базами даних та з’ясували, що він знаходиться у розшуку ГУНП в Київській області за вчинення декількох кримінальних правопорушень (ч. 2 ст. 185 ККУ – крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб та ч. 3 ст. 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Охоронці порядку доставили його до Сумського відділку поліції, де передали слідчим, а також склали адміністративні матеріали за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: