Крадієм грошей виявилася молода коханка

30.01.2019

До чергової частини Кролевецького відділення поліції звернувся 61-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що з його банківської картки зникло більше ніж 15 тисяч гривень.

Під час бесіди з потерпілим, правоохоронці встановили, що до заявника часто в гості навідується колишня співмешканка, з якою він підтримує дружні відносини. Крім того, вона знає пін-код та місце зберігання банківської картки. Тому поліцейські відразу вирішили поспілкуватись із 34-річною жінкою. Вона своєї причетності до зникнення грошей не заперечувала. Більш того – розповіла, що періодично заходила в гості до свого екс-коханого та брала зі сховку банківську картку, з якої знімала гроші. Після чого відразу повертала платіжний документ на місце. Отриману таким чином готівку витрачала на свої потреби. А щоб чоловік не запідозрив зникнення заощаджень, вона тихцем видаляла відповідні повідомлення, що надходили на його мобільний телефон. Однак після останнього зняття готівки вона не вирахувала потрібний момент, і чоловік все ж таки отримав і прочитав повідомлення з банку.

У поліції дії громадянки кваліфікували за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України — крадіжка. Тепер жінці доведеться не тільки повернути всі викрадені кошти, а й постати перед судом. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: