18-річна дівчина втекла з дому від горе-матері

31.01.2019

Не взявши з собою ні телефону, ні речей, 18-річна дівчина втекла з дому. Причиною відчайдушного вчинку став страх повернутися до матері, яка покинула її та поїхала жити в інше місто.

18-річна дівчина була на вихованні в тітки вже рік. До цього вона проживала в селі Біловод із матір’ю та ще чотирма братами й сестрами. Дітвора весь час була без нагляду та жебракувала, розповідають у поліції. Коли ж мати залишила їх та поїхала до Луганської області з новоспеченим чоловіком, дівчину в Ромни вирішила забрати тітка.

Дівчина підслухала розмову дорослих про те, що її опікунка планує від’їздити до Польщі. Страх знову опинитися в матері змусив дівчину кинутися навтьоки. В обід вона лишила домівку та подалася блукати по Ромнах. За словами Марини Йосипенко, вона подолала непростий та довгий шлях. Попутками юна втікачка спочатку дісталася селища Недригайлів, так само автостопом доїхала до Сум. Як потім розповіла дівчина правоохоронцям, їхала світ за очі.

Уже в Сумах утікачка натрапила на ще одного водія, який підібрав її та розпитав, куди прямує. Йому вона в усьому й зізналася. Чоловік нагодував її та відвіз на автовокзал, де й передав у руки патрульних поліцейських.

Дівчину повернули тітці цілою та неушкодженою.

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: