Батьківщинівська вакханалія на Лебединщині: що робила в райцентрі на Сумщині Юля Тимошенко

31.01.2019

Батьківщинівська вакханалія на Лебединщині: що робила в райцентрі на Сумщині Юля Тимошенко

Візит кандидата у президенти України, як її в народі називають «Баби Йулі» до Лебедина, видався не зовсім вдалим. І вже точно не таким, як обіцяли своєму «патрону в юбці» місцеві політики.

Спочатку фарбою облили білборди із зображенням головної батьківщинівки, а потім і народу прийшло не стільки, скільки обіцяли – менше тисячі

І це при тому, що звозили «прихильників» Юлії Тимошенко звідусіль: від найвіддаленішого села Лебединського району, до Сум. Автобуси, серед яких і шкільні, йшли цілими колонами. Говорять, гроші давали.

Місцеві жителі дуже обурені тим, що автобуси порушували правила дорожнього руху, зупиняючись на пішоходах, перехрестях і через це у маленькому містечку створилися пробки, яких тут ніколи не було.

За словами лебединців, організаторами такого скандального флеш-мобу виступили представники Батьківщини – голова Лебединської РДА Віктор Химич і голова Лебединської районної ради Василь Калита.Ще й екс-мер Анатолій Троян зі своїм екс-заступником Василем Кащею засвітилися.

Не дивлячись на те, що законом заборонено брати участь посадовим особам місцевого самоврядування і органів державної влади у політичних заходах, у Лебедині, як виявилося, закони не писані. У повному складі керівництво районної РДА та районної ради вийшли підтримати свого партійного боса, та ще й відділ культури задіяли. Ті допомагали озвучкою, мікрофонами. Нагадаємо, у робочий час. Державні службовці. Правоохоронним органам, до речі, ціле поле для розслідування.

Спільниця Путіна і «хрещена мама» терористки Савченко в образ, як і завжди, увійшла. Вийшла до людей з чарівною, «наклеєною» посмішкою, багато говорила загальних фраз, «сипала» популістськими лозунгами, і жодної конкретики. Люди були налаштовані категорично і хотіли задати кілька питань, проте правдиво відповісти кандидатка в президенти так і не змогла. Втім, це людей не здивувало.

Не відповіла, зате накормила. Підкупали людей цинічно… супчиком з застарілих кісток. Складалося враження, що «Бабця Йуля» приїхала нагодувати голодних лебединців помиями. Звісно, дехто поїв безплатно, а багато не стали принижуватися таким цинічним політичним підходом, який, на думку пересічних містян, образив людей.

Юля швидко приїхала, швидко й поїхала. Розходячись, одна бабця запитала у іншої: «Чого приїжджала, я так і не зрозуміла?!».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: