Юрій Чмирь: «Досить керуватися рішеннями МВФ! Давайте керуватися національними інтересами!»

01.02.2019

Про це заявив голова Сумської обласної організації партії «Відродження» Юрій Чмирь під час виступу на З’їзді Партії «Відродження», який відбувся 30 січня у Києві.

«Сьогодні – вирішальний і дуже складний час у нашій державі. Час, коли щохвилини її залишають двоє українців, коли безробіття сягає майже 10%, коли масово зупиняються бюджетоутворюючі підприємства. Україна стала найбіднішою країною в Європі за рівнем ВВП на душу населення. Ми отримали шалену фінансову залежність від зовнішніх кредиторів. Досить!

У кожному селі, місті, області нашої держави люди чекають одного – змін! Українці втомилися від привабливих гасел, вони хочуть жити заможно на своїй землі, а не в Польщі, Німеччині або ще десь за кордоном.

Партія «Відродження» – єдина політична сила, яка об’єднала промисловців та підприємців і розробила економічну програму «Власний шлях України». Ця програма — механізм, який забезпечить реальне економічне зростання держави на рівні 7-8% за рік за рахунок власних ресурсів, а не зовнішніх кредитів.

Упевнений, майбутнє України буде залежати від українських робочих рук, а не від рішень МВФ. Давайте керуватися національними інтересами!», – наголосив Юрій Чмирь.

Відео виступу – за посиланням у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
22.04.2024 Вночі зафіксовано обстріл Середино-Будської громади

Коментарі: