Рейдери прорвалися на агропідприємство Сумщини. Є травмовані

01.02.2019

Сьогодні, 1 лютого, під час проведення мітингу біля підприємства, який був заявлений як «мирна акція з метою поновлення прав працівників група осіб зламала огорожу підприємства, забігла на територію комплексу та вчинила масовий безлад», інформує начальник відділу комунікацій поліції Сумщини Ельвіра Біганова.

За її словами, на місце подій виїхало все керівництво ГУНП на чолі з генералом Лушпієнком. «Поліція вживає заходів щодо стабілізації ситуації біля агрохолдингу та затримання правопорушників», — повідомила пані Біганова.

Як повідомляє сайт Стопкор, під час подій тітушки застосували сльозогінний газ щодо журналістки «СтопКору» Наталії Дігтяр та/к Дівчина отримала опіки обличчя та дихальних шляхів. Її терміново госпіталізували.

У результаті дій зловмисників також постраждали журналіст та оператор телеканалу «112 Україна» та один із працівників підприємства.

На офіційному сайті групи «Росток холдинг» повідомляється, що рейдерська атака на підприємства триває вже 4 місяць. Фактично з жовтня 2018 року робота підприємства паралізована.

Відео — за посиланням у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: