На Сумщині поліцію закидали яйцями через захист рейдерів агропідприємства

01.02.2019

Закидали яйцями, бо урвався терпець. У Глухові на Сумщині працівники філії агропідприємства «Росток-Холдинг» закидали яйцями правоохоронців, які виступили на захист захопників компанії. Про це з місця події повідомляє активіст «СтопКору» Костянтин Варшавський.

«Місцеві копи живим ланцюгом перекрили вхід до будівлі й фактично виступили на захист рейдерів, а не колективу. Люди змучені, перелякані. Вони уже кілька місяців поспіль не можуть нормально працювати і не отримують зарплату. Чергова блокада діяльності кластера у Глухові почалась зранку. У результаті незаконних дій тітушок, яких найняли люди, які називають себе новими власниками холдингу, постраждали журналісти «СтопКору» та 112 каналу. Їх задули сльозогінним газом. А працівник компанії через газову атаку потрапив до реанімації. Наразі лікарі борються за його життя», — передає Костянтин Варшавський.

Окрім того, сьогодні вранці сталась блокада ще однієї філії агрохолдингу в Ічні на Чернігівщині. Там молодики фактично взяли в заручники водія вантажівки з комбікормом, порізали шини машині та влаштували сутички з працівниками кластера.

stopcor.org

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: