«Міськсумиліфт» продовжить обслуговувати сумські ліфти

01.02.2019

«Міськсумиліфт» продовжить обслуговувати ліфти, які знаходяться на балансі «Сумитеплоенергоцентраль». Про це повідомив виконуючий обов’язки директора «Міськсумиліфт» Володимир Оленський.

Посадовець відзначив, що його підприємство не погодилося з рішенням управління Держпраці про скасування дозволу на технічне обслуговування ліфтів та звернулося до Сумського окружного адміністративного суду, який 30 січня задовольнив заяву ТОВ «Міськсумиліфт» та зупинив дію оскаржувального наказу Управління Держпраці у Сумській області.

Сьогодні спливав 10-денний термін, коли ТОВ «Міськсумиліфт» має повернути Дозвіл Управлінню Держпраці, а також припинити надання послуг із технічного обслуговування ліфтів. Про це повідомила речниця управління Держпраці у Сумській області Вікторія Жаловага. За її словами, дозвіл на виконання робіт анулювали наказом 21 січня після проведених перевірок.

ТОВ «Міськсумиліфт» обслуговувало майже 400 підйомників. Комунальне підприємство «Сумитеплоенергоцентраль», в якого на балансі ці ліфти, наразі заключило договір на їхнє обслуговування з іншою організацією.

“У разі якщо у них буде вже анульований цей дозвіл, то вони заключили договір вже з іншою організацією «Облсумиліфт». У місті не так багато ліфтових організацій, які можуть обслуговувати житловий фонд і ліфти в такій кількості“, – каже Олександр Журба, заступник Сумського міського голови.

Нагадаємо, 2 січня на вулиці Супруна 321 через самовільний рух ліфту з відкритими дверима загинуло немовля. 4 січня у Ковпаківському суді обрали запобіжнй захід для директора підприємства та електромонтера. Їх відпустили під домашній арешт.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: