У Глухові затримали банду рекетирів, один із яких тримав «общак»

02.02.2019

У Глухові працівники Управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками «КОРДу» під процесуальним керівництвом прокуратури області, за участю СУ ГУНП затримали чотирьох жителів Глухівщини на вимаганні грошей у місцевого підприємця.

«Як зʼясувалось під час оперативно-розшукових та слідчих дій, всі четверо затримані – раніше судимі за майнові злочини насильницького характеру особи, і мали суттєвий вплив на криміногенну ситуацію в регіоні, підтримували злодійські традиції. Один із затриманих є так званим «утримувачем злодійського общака» у Глухівському районі та має безпосереднє відношення до «злодія у законі» на прізвисько «Льора Сумський», — коментує ситуацію Вадим Дзюбинський, заступник начальника ГУНП в Сумській області-начальник кримінальної поліції. — Співробітники Управління стратегічних розслідувань та спецпідрозділу «КОРД» затримали всіх на «гарячому», коли ті вимагали у одного з місцевих підприємців в черговий раз грошові кошти в сумі близько трьох тисяч гривень.

Наразі усі зловмисники затримані, і спілкуються зі слідчими. В поліції вже відкрите кримінальне провадження за ознаками ст. 189 КК України, в рамках якого проводяться подальші слідчі дії, санкціоновані обшуки та перевірка затриманих на причетність до інших аналогічних злочинів, скоєних на території регіону. Стосовно двох з затриманих вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: