Завідуючу магазину розвів «генеральний директор»

02.02.2019

До чергової частини Роменського відділу поліції звернулася про допомогу місцева 27-річна жителька. Остання працювала заступником директора одного з місцевих магазинів. Вона розповіла: вранці їй надійшов телефонний дзвінок. Абонент представився директором компанії, якій належить мережа магазинів, де вона працює, розпитав про наявність в касі готівки, а потім наказав терміново перерахувати 7 тисяч гривень на його мобільний рахунок.

Не дивлячись на дивну телефонну розмову, аби не наражатись на гнів «генерального», жінка беззаперечно перерахувала всі наявні в касі кошти. А так як грошей до повної вказаної суми не вистачало, ще й доклала свої. Після чого перерахувала на вказаний мобільний номер.

За іронією долі, відразу на електронну адресу крамниці, де працювала молодиця, надійшов лист з головного офісу. В повідомленні йшлося про те, що б продавці ні в якому разі не перераховували гроші на вказаний в листі номер мобільного оператора, так як це телефонували шахраї.

Після отримання та прочитання листа завідуюча магазину відразу звернулася до правоохоронців, так як в повідомленні був вказаний саме той номер, на який вона нещодавно перерахувала значну суму коштів.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: