04.02.2019
У Сумах підбили підсумки першого гастрономічного фестивалю «Слобожанські смаки». Він проходив у 10 ресторанах обласного центру з 7 по 14 січня. Експертна комісія визначила кращі страви і установи гастрофесту:
— номінація «Краще блюдо» — «бараболя-маківниця» від ресторану «Simbiosi» (картопляне пюре з маком, підкопченими реберцями, запеченим буряком і морквяним соусом);
— номінація «Автентичне блюдо» — шпундра від ресторану «Testo» (свинячі ребра, тушковані з бурякоу в буряковому квасі);
— номінація «Народний вибір» — кров’янка з тушкованою капустою від «Family» (за результатами народного онлайн-голосування);
— номінація «Традиційна кухня» — «Старий млин» (традиційний підхід до приготування страв);
— номінація «Народний заклад» — «Шалена шкварка» (за найбільшу кількість чеків у рамках гастрофеста).
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
02.07.2025 На Сумському напрямку відбулося 19 боєзіткнень
02.07.2025 В Охтирці відремонтують тротуар на Слобідській майже за 175 тисяч
02.07.2025 Представники СумДУ посіли перше та друге місця на етапі кубку України з баскетболу 3х3
02.07.2025 У Сумах ВПО можуть отримати безоплатне тимчасове житло в гуртожитках
02.07.2025 У Лебедині провели в останню путь капітана Станіслава Потапенка