У Сумах визначили переможців гастрофесту

04.02.2019

У Сумах підбили підсумки першого гастрономічного фестивалю «Слобожанські смаки». Він проходив у 10 ресторанах обласного центру з 7 по 14 січня. Експертна комісія визначила кращі страви і установи гастрофесту:

— номінація «Краще блюдо» — «бараболя-маківниця» від ресторану «Simbiosi» (картопляне пюре з маком, підкопченими реберцями, запеченим буряком і морквяним соусом);

— номінація «Автентичне блюдо» — шпундра від ресторану «Testo» (свинячі ребра, тушковані з бурякоу в буряковому квасі);

— номінація «Народний вибір» — кров’янка з тушкованою капустою від «Family» (за результатами народного онлайн-голосування);

— номінація «Традиційна кухня» — «Старий млин» (традиційний підхід до приготування страв);

— номінація «Народний заклад» — «Шалена шкварка» (за найбільшу кількість чеків у рамках гастрофеста).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: