04.02.2019
У Сумах підбили підсумки першого гастрономічного фестивалю «Слобожанські смаки». Він проходив у 10 ресторанах обласного центру з 7 по 14 січня. Експертна комісія визначила кращі страви і установи гастрофесту:
— номінація «Краще блюдо» — «бараболя-маківниця» від ресторану «Simbiosi» (картопляне пюре з маком, підкопченими реберцями, запеченим буряком і морквяним соусом);
— номінація «Автентичне блюдо» — шпундра від ресторану «Testo» (свинячі ребра, тушковані з бурякоу в буряковому квасі);
— номінація «Народний вибір» — кров’янка з тушкованою капустою від «Family» (за результатами народного онлайн-голосування);
— номінація «Традиційна кухня» — «Старий млин» (традиційний підхід до приготування страв);
— номінація «Народний заклад» — «Шалена шкварка» (за найбільшу кількість чеків у рамках гастрофеста).
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
10.10.2025 Гендиректор ДТЕК говорить, що блекауту не буде. Кому вірити: йому чи вимкненому світлу в квартирі?
10.10.2025 Сумщина знову у темряві: “Укренерго” запустило СпецГАВ — найжорсткіші відключення світла
10.10.2025 Військовий-тенісист міг потрапити під обстріл під час зустрічі з дітьми у Сумах
10.10.2025 У Конотопі трамваї зупинили повністю, а воду почали подавати по графіку
10.10.2025 Над Україною і Сумщиною – війна в небі: сотні цілей противника знищені