У Білопіллі суд ніяк не може знайти директора училища, обвинуваченого в корупції

04.02.2019

За клопотанням прокурора відповідно до ч. 4 ст. 277 КУпАП до 2 березня 2019 року зупинено провадження у справах №573/2317/18 та №573/2318/18 стосовно директора ДНЗ «Білопільське вище професійне училище» Х., який обвинувачується у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією, у зв’язку з тим, що останній перебуває у відпустці.

Крім цього, зобов’язано Управління захисту економіки в Сумській області встановити фактичне місце проживання громадянина Х, повідомляє прес-служба суду.

Обіймаючи посаду директора ДНЗ «Білопільське професійне училище», чоловік не повідомив у встановленому законом порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів, який виник з близькою особою (дружиною). Дії Х. мають ознаки вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, Х., обіймаючи посаду директора ДНЗ «Білопільське професійне училище», вчинив дії та прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, який виник під час підписання договорів з близькою особою (дружиною). Дії Х. мають ознаки вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: