Від льдової брили у Конотопі постраждали переселенці з Донбасу

04.02.2019

Молоді чоловік та жінка, які постраждали в Конотопі від падіння льодової брили, виявилися переселенцями з Донбасу. Уламок, що травмував подружжя, важив не менше 30 кілограмів.

«Гуркіт був дуже сильний, двоє людей лежало. Дівчина встала – ми занесли її сюди. А хлопець лежав – ми викликали швидку», — каже адміністратор магазина неподалік Наталія Строгая.

В лікарні Юлю возять на каталці, коли вона стане на ноги – медики не говорять.

«Удар прийшовся в голову, але, оскільки удар був зверху, основний тягар отримали хребці – шийний і грудні. Чоловік отримав ще більш важкі травми, там перелом кісток черепа», — розповів лікар-хірург Конотопської ЦРЛ Віктор Кузьменко.

Оскільки батько в реанімації, 10-річний Артем всю ніч просидів у ліжка мами. Інших родичів у хлопчика тут немає, бо чотири роки тому сім’я переїхала з Донбасу. Мама дивується, що при обстрілах у Троїцькому всі вціліли, а от у мирному Конотопі ледве не загинули.

«Хто знав, що тут наздожене… Тільки спустилися з ґанку, і одразу обвал», — каже потерпіла Юлія Бачурська.

Поки у прокуратурі шукатимуть винних у службовому недбальстві, комунальники радять містянам подбати про себе самим – і дивитися взимку не лише під ноги, а й угору.

Джерело: tsn.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: