У мерії Сум прокоментували, хто буде поновлювати розбиті вивіски

05.02.2019

Останнім часом місто Суми заполонили новини про падіння льоду з дахів та пов’язані з цим пошкодження будівель і майна.

Про те, хто повинен відповідати за наслідки, — розповів заступник начальника управління «Інспекція з благоустрою м. Суми» Микола Яковенко.

“Мають бути укладені договори з експлуатуючою організацією. Якщо договір укладений, то претензії можуть бути тільки до цієї організації стосовно надання даної послуги. Якщо договір не уклали, будуть нести відповідальність вони самі, ті кому нашкодили», — повідомив чиновник.

Зокрема, орендарю пошкодженого приміщення по вул. Набережна р. Стрілка доведеться відновлювати фасад самостійно. Директор ЖЕКу, що обслуговує цей будинок, зазначила, що договору з ними цей орендар не укладав. “Попередній орендар з письмовою заявою звернувся до нас розірвати договір, мотивуючи це тим, що договір оренди закінчений і він з’їжджає з того помешкання. Інший орендар до нас не звертався… На даний час договір не укладений на обслуговування, на утримання цього помешкання. З цього будинку жодної технічної можливості немає зняти ці льодові брили. Дві ще звисає, створює небезпеку для пішоходів. Ми огородили, але наскільки довго провисить стрічка, ми не знаємо, пішоходи її знімають», — прокоментувала директор ТОВ «КК «Коменерго-Суми» Інна Босенко.

tv.sumy.ua

Читайте також: Льодова брила з даху розбила голови молодому подружжю 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: