На вул. Прокоф’єва автівки тонуть у воді по лобове скло

05.02.2019

Відремонтувати дорогу від вулиці Прокоф’єва до Пришибської площі просить автор електронної петиції Артем Голобородов.

«Я створив уже третю питицію по цій проблемній ділянці дороги, яка сполучає вулицю Прокоф’єва та Пришибську площу, а також скорочує відстань до мікрорайонів «Баси» та «Хіммістечко». Мені відповідали, що питання на розгляді… Зараз, коли прийшла відлига, подолати двісті метрів цієї ділянки для автовласників — це подвиг, бо вода в калюжах місцями вищє капоту автомобіля. А при потраплянні води у двигун, двигун вийде з ладу. І хто буде за це відповідати — звичайно автовласник.

На жаль, мені не вдалося зняти, як вода підійшла до лобового скла при пересуванні автомобиля через цю перешкоду — не встиг.

Прошу місцеву владу відповісти, як і в який термін мешканці міста зможуть дочекатися нормального пересування власного транспорту, аварійного, швидкої допомоги, поліції. А саме цікаве те, що мешканці вулиці Кринична перекрили саморуч (за допомогою спецтехніки, бетонних плит та самого бетону) сток води і вся вода збирається саме в цієй великій ямі», — йдеться в петиції.

Дата початку збору підписів: 5 лютого 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 5 лютого петицію підписали 1 особа з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: