У Сумах ніяк не приживуться нові зупинки

05.02.2019

В.о. директора департаменту інфраструктури Сумської міськради Віктор Павленко закликав правоохоронців якомога швидше розслідувати випадки пошкодження нових зупинок громадського транспорту в Сумах. Як відомо, на початку поточного року невідомі розбили скло на двох зупинках — на вул. Іллінській, біля ЦПМСП №1, і на вул.Горького, біля Палацу культури СНВО. А минулого тижня знову був розбитий скляний павільйон на тій же зупинці на вул.Горького, цього разу постраждало верхнє скло. На апаратній нараді в мерії 4 лютого Віктор Павленко звернув увагу поліції на те, що ця зупинка потрапляє в поле огляду відразу трьох зовнішніх відеокамер із довколишніх будівель, але правоохоронці чомусь досі не можуть встановити, хто це зробив.

Тему нових зупинок продовжив громадський активіст Сергій Гапунич. Він звернув увагу міського керівництва на те, що скляні павільйони жахливо брудні, а деякі ще й загиджені зверху птахами, а КП «Паркінг» на це відповідає, що миття зупинок не входить в комунальний замовлення і їм за це ніхто не платить.

— Давайте ж якось вирішимо це питання, це ж обличчя нашого міста! Треба було відразу про це думати, коли вирішили ставити скляні зупинки.

Але більш серйозна проблема — відсутність назв на нових зупинках. Дійсно, ні на одному скляному павільйоні досі немає вивіски з назвою, хоча на демонтованих старих павільйонах вони були.

— По 70-90 тисяч за зупинку віддали, а на них навіть назви немає! — обурився сумчанин.

Керуючий справами міськвиконкому Степан Пак доручив Віктору Павленко опрацювати обидва озвучених питання — щодо включення до комунальне замовлення чистки скляних павільйонів і щодо вивісок із назвами.

— Всі ці питання піднімаються вже не перший раз, вони на контролі в департаменті, — відповів чиновник. — Щодо очищення зупинок, то це вже включено в комунальний замовлення на 2019 рік і роботи будуть виконуватися.

Нагадаємо: сумчани були незадоволені новими зупинками з самого початку, як тільки поставили першу. Але, незважаючи на численні звернення і петиції городян з вимогами змінити проект або хоча б доопрацювати цей з урахуванням всіх зауважень, так нічого і не змінилося.

http://www.shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: