Крижана брила ледь не вбила журналістів

05.02.2019

Новина про нещасний випадок, що стався 3 лютого в Конотопі, облетіла  чимало ЗМІ. Нагадаємо, чоловік та жінка виходили з магазину, розташованого на першому поверсі багатоповерхівки, коли на них упала крижана брила. Чоловік зі струсом мозку перебуває в лікарні. Його дружина постраждала менше. Факт травмування людей зареєстрований у поліції.

Пройшло всього лиш декілька днів, як така ж подія ледь не трапилася вже у Шостці біля будинку по вул. Знаменська, 5 під час зйомок сюжету для  ТРК «Акцент». Мешканці цієї п’ятиповерхівки як раз розповідали,  що через відсутність ливнівок на даху їх будинку збирається величезна кількість криги. Буквально через декілька секунд по закінченні інтерв’ю, яке відбувалось у метрі від входу до третього  під’їзду,  на його поріг звалилася величезна льодяна брила.

Лише дивом ніхто не постраждав. З огляду на її розміри, у людини, яку б вона могла зачепити, шансів вижити майже не було б.

Треба зазначити, що на торці цього будинку все ж є попереджуюче оголошення про небезпеку, але видно його погано. Адже папір, на якому надруковане оголошення, майже зливається з білою стіною п’ятиповерхівки.

shostka-news.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: